QARAQALPAQ KOMPOZITORLARINIŃ XOR USHIN JAZILǴAN SHIǴARMALARI - Charshemov , J.A. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Bul maqalada Qaraqalpaq xor muzıkasınıń rawajlanıwına úlesin qosqan ustaz hám jas kompozitorlardıń dóretiwshiligi haqqında sóz etilip, J.Charshemovtıń “Janan ekenseń”, “Gózzallıqtı súyemen”, T.Dauletbaevtiń “Tuwǵan jer” shıǵarmaları talqılandı. Shıǵarmalardıń rawajlanıw usılları hám principleri ashıp beriwge háreket etildi.