HIKMAT RAJABOVTIŃ DÓRETIWSHILIGINE TÁN ÓZGESHELIKLERI - Kamalova, G.M. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasına miyneti sińgen jaslar ustazı, “Shuhrat” medalı iyesi, dirijyor, muzıka dóretiwshi, Ózbekstan mámleketlik konservatoriyası Nókis filialı professorı, pedagog H.Rajabovtıń nama dóretiwshiligi sóz etilgen. Onıń dóretiwshiligindegi “Guli bodom”, “Oh, oppoq kapalak”, “Chorlov”, “Ey dil” shıǵarmaları talqılanıp, olardıń jaratılıw tariyxı haqqında maǵlıwmatlar berilgen.