QARAQALPAQ KÓRKEM ÓNERINDE KOMPOZITOR ǴAYÍP DEMESINOVTÍŃ TUTQAN ORNÍ - Abatbaeva, R. (Вестник музыки и искусства, 2023)
Annotaciya: Bul maqalada qaraqalpaq professional muzıkasına úles qosqan kompozitor hám kórkem óner ǵayratkeri Ǵayıp Demesinov ómiri hám dóretiwshiligi haqqında sóz etiledi.