МУСИҚА, ТЕЛЕ ВА РАДИО ДАСТУРЛАРНИНГ МУҲИМ КОМПОНЕНТИ ВА КОМПОЗИЦИОН ОМИЛИ СИФАТИДА (ТЕМБР, ТЕМП, РИТМ, ИМПУЛЬСИВЛИК МИСОЛЛАРИДА) - Расулов , м. (Вестник музыки и искусства, 2023)
Аннотация. Мақолада Тв ва Радиолар дастурларининг томошабин ва тингловчиларга таъсири ва уларнинг муносабати масалаларида мусиқанинг умумий ва айрим хоссалари тахлил қилинган. Бунда мусиқанинг асослари тембр, темп, ритм, импульсивлик таъсири хусусида баён этилган.