YOSHLARNING MA’NAVIY SHAKLLANISHIDA MUSIQANING O‘RNI - Mutalov , D.A. (Вестник музыки и искусства, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada barkamol avlod tarbiyasida musiqaning o‘rni va ahamiyati, umuminsoniylik, milliy an’ana va qadriyatlarimizni yuksalishida ba’zi muammo va yechimlari borasida fikr-mulohazalar yuritilgan.