ROBERT SHUMAN IJODINING SHAKLLANISHI VA MOHIYATI - Saidxonov, А. (Вестник музыки и искусства, 2023)
Ushbu maqolaning markazida romantizm davrining musiqa shoiri hisoblangan nemis kompozitori, pianist Robert Shuman ijodi oʻrin egallaydi. Maqolaning maqsadi ushbu kompozitorning hayot va ijod yoʻli uning shakllanish boshqichlarini yoritishdan iborat. Maqola san’atshunoslik sohasidagi barcha qatlamlar uchun kerakli materil boʻlib xizmat qiladi.