АРЗЫГҮЛ АПА ҚОСЫҚШЫ, ОЙЫНШЫ, АКТРИСА - Турдымуратов, Ж (Вестник музыки и искусства, 2023)
Усы мақалада атақлы қосықшы Арзыгул Атамуратова ойыншы ҳәм актриса сыпатында тарийхта өшпес из қалдырған талант ийеси Өзиниң дөретиўшилик жумысларында да, қосықты да, ойын ҳөнеринде де реформа жаратқан инсан.