YOSHLARNING MA’NAVIY TARBIYASINI TAKOMILLASHTIRISHDA MADANIYAT VA SAN’ATNING О‘RNI VA AHAMIYATI - Yusupaliyeva , D. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Mazkur maqolada yoshlarning ma’naviy tarbiyasini takomillashtirishda madaniyat va san’at sohasining o‘rni haqida sо‘z yuritiladi. Shuningdek, hozirgi kunda yoshlarni yot g‘oyalar va mafkuralardan asrashda, ishsiz yoshlarning bо‘sh vaqtini madaniyat va san’at sohasiga yo‘naltirish orqali tashkil etishga alohida urg‘u beriladi.