TEATR SAN’ATINI RIVOJLANTIRISHDA TARIXIY VA ZAMONAVIY YONDASHUV - Shukurov , A. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Ushbu maqolada Milliy teatrda sahnalashtirilgan Amir Temur va boshqa spektakllar misolida o‘sha davr tarixiy jarayonlarining rejissyor va aktyorlar talqinida mahorat bilan namoyish etilishi ilmiy tahlil qilingan. Maqolada teatr san’atini bugungi kunda yanada rivojlantirilishidagi muammo va yechimlar bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.