FORTEPIANO ATQARÍWSHÍLÍǴÍNDA POLIFONIYA JANRÍNÍŃ AHMIYETI. POLIFONIYALÍQ SHIǴARMALAR USTINDE JUMÍS ALÍP BARÍW - Iseev, R. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Bul maqalada arnawlı fortepiano klasında polifoniya shıǵarmalar ústinde islewde ushırasatuǵın tiykarǵı túsinikleri táriyiplenedi. Sonday-aq, arnawlı fortepiano klasındaǵı jumıstıń tiykarǵı bólegi sıpatında polifoniya ústinde islew, ayırım texnikalıq tárepleri, óz betinshe shınıǵıwlar, fortepiano atqarıwshılıǵın úyretiwde bul procestiń áhmiyeti boyınsha usınıslar berilgen.