KOMPOZITOR KEŃESBAY ABDULLAEVTÍŃ QARAQALPAQ XALÍQ NAMALARÍNÍŃ RAWAJLANÍWÍNA QOSQAN ÚLESI - Abdullaeva, U.; Razatdinova, A. (Вестник музыки и искусства, 2025)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasida xizmat ko‘rsatgan san’at arbobi, O‘zSSR xalq ta’limi a’lochisi, pedagog, bastakor-kuychi va dirijyor Kenesbay Abdullayev hayoti va ijodi haqida so‘z yuritiladi, shuningdek, bir nechta vokal asarlari tahlil qilinadi.