ҚАРАҚАЛПАҚ ОЧЕРКЛЕРИНИҢ РАЎАЖЛАНЫЎ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ (1991-2000-жыллар) - Бекбергенова , А.У. (Вестник музыки и искусства, 2024)
Аннотация: Мақалада 1991-2000-жыллардағы көркем публицистикалық очерклердиң раўажланыў тенденциясы ҳаққында сөз етиледи. Автор бул мақаласында ғәрезсизлик жылларында қарақалпақ очерклериниң жанрлық жақтан раўажланыўында жазыўшылардың стильлик изленислериниң өзине тән өзгешелигин дурыс нәзерде тутады.