БОЛАЛАР МУСИҚА ВА САНЪАТ МАКТАБЛАРИДА «МУСИҚА АДАБИЁТИ» ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ - Абдисултанов , Ж. Дж. (Вестник музыки и искусства, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада болалар мусиқа ва санъат мактабларида таълим жараёнида «Мусиқа адабиёти» фанини ўқитишда инновацион ёндашув, шунингдек мусиқий воқеликка фикр билдиришда асосий вазифани бажариши ҳақида сўз етилади. «Мусиқа адабиёти» курсининг таълимнинг кейинги босқичларида бошқа мусиқий-назарий ва амалий фанлар билан узвий боғлиқлик жиҳатлари ҳамда бўлғуси мутаҳассис фаолиятида тутадиган ўрни хусусида тўхталамиз.