OQÍWSHÍLARDÍ ESTETIK TÁRBIYALAWDA ÁMELIY QOLLANIW METODLARÍ, FORMA HÁM QURALLARI - Matjanova , M. (Вестник музыки и искусства, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada oqıwshılarǵa muzıka mádeniyatı pánin úyretiw barısında kórkem óner texnologiyaları járdeminde estetikalıq tárbiyalawda qollanılatuǵın metodlar, forma hám qurallar haqqında sóz etilgen.