JAŃA RUXTAǴI XALIQ QOSIQLARI - Charshemov, J.; Muratbaeva, R. (Вестник музыки и искусства, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada Qaraqalpaq xalqınıń milliy qosıqları hám namaları, olardı notalastırıw, klavir jazıw hám qayta islew usılları haqqında aytıp ótiledi. Sonday-aq xalıq qosıqları bolǵan “Jengejan”, “Qızlar úyge kir”, “Daǵları” “Shaǵala”lar haqqında hám olardıń atqarıw usılları haqqında sóz etiledi.