MUSIQIY TA’LIMDA TELEFON GADJETLARDAN FOYDALANISHNING IJOBIY VA SALBIY XUSUSIYATLARI - Otegenov, A. (Вестник музыки и искусства, 2023)
Mazkur maqolada musiqa va san’at darslarida shuningdek, ta’lim tizimida telefon gadjetlardan va axborot texnologiya vositalaridan foydalanishning ilmiy-nazariy ahamiyati haqida fikr-mulohazlar bayon etilgan.